Anasayfa | Site Haritası | İletişim
Şizofreni Derneği
Hakkımızda Şizofreni Nedir? Üyelik Etkinlikler Fotoğraflar Forum Sıkça Sorulan Sorular İletişim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Şizofrenisi olan bir insanın düşüncesi nasıldır ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
administrator Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 24
  Alıntı administrator Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şizofrenisi olan bir insanın düşüncesi nasıldır ?
    Gönderim Zamanı: 10.Nisan.2008 Saat 16:14
Şizofrenisi olan bir insanın düşüncesi nasıldır ?
Yukarı Dön
lvnt Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
  Alıntı lvnt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Ağustos.2008 Saat 12:28
Genellikle şizofrenler normal insanların yapabildiği çoğu şeyden mahrum kalırlar.Yani bir eş bir iş (ki normal insanlar bile işsizken şizofrenlerin iş bulmasının ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz) kendine ait bir aile ,okul hayatı-tahsil-kariyer vs .... VE tüm bunlardan mahrum olan hem de beynini bazen kontrol edemiyen biri nasıl düşünür tahmin etmek çok ta zor değil.Kompleks ve hezeyanlarla dolu kıskanç ve hasis düşünceler.Maalesef acı ama gerçek bu.
Yukarı Dön
chtcelik Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
  Alıntı chtcelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16.Kasım.2008 Saat 20:31
bak şimdi düşündüklerim gibi oluyor;: sevdigimi kaybettikten sonra sarıldıgım alkol yoruyor, bagımlısın diyor, saçma sapan sorular soruyor, sus diyorum cihat sus, ama dinlemiyor, o hep konuşuyor, o konuştukça ben  susuyorum.  dinliyorum dinlemesinede, anlamıyorum. gerçek neymiş yalan neymiş ben bilmiyorum.  yalnız da kalırmışız biz. işte şu yalnızlık dedikleri komik. bak benim içimde bir stadyum dolusu insan var. nasıl yalnız kalırım ben ??   düzelmek için çabalamam gerek miş... bunlar gelip geçiciymişşş.. sabretmem lazım mış...  beni benden alacaklarmışşş..  bıraktım kendimi boşluga. içimdeki boşluklarla [1] olsun diye.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz