Şizofrenisi olan bir insanın düşüncesi nasıldır ? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
administrator
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Alıntı Cevapla
Konu: Şizofrenisi olan bir insanın düşüncesi nasıldır ?Gönderim Zamanı: 10.Nisan.2008 Saat 16:14 |
|
Şizofrenisi olan bir insanın düşüncesi nasıldır ?
|
|
![]() |
|
lvnt
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 13.Ağustos.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13.Ağustos.2008 Saat 12:28 |
|
Genellikle şizofrenler normal insanların yapabildiği çoğu şeyden mahrum kalırlar.Yani bir eş bir iş (ki normal insanlar bile işsizken şizofrenlerin iş bulmasının ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz) kendine ait bir aile ,okul hayatı-tahsil-kariyer vs .... VE tüm bunlardan mahrum olan hem de beynini bazen kontrol edemiyen biri nasıl düşünür tahmin etmek çok ta zor değil.Kompleks ve hezeyanlarla dolu kıskanç ve hasis düşünceler.Maalesef acı ama gerçek bu.
|
|
![]() |
|
chtcelik
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 15.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16.Kasım.2008 Saat 20:31 |
|
bak şimdi düşündüklerim gibi oluyor;: sevdigimi kaybettikten sonra sarıldıgım alkol yoruyor, bagımlısın diyor, saçma sapan sorular soruyor, sus diyorum cihat sus, ama dinlemiyor, o hep konuşuyor, o konuştukça ben susuyorum. dinliyorum dinlemesinede, anlamıyorum. gerçek neymiş yalan neymiş ben bilmiyorum. yalnız da kalırmışız biz. işte şu yalnızlık dedikleri komik. bak benim içimde bir stadyum dolusu insan var. nasıl yalnız kalırım ben ?? düzelmek için çabalamam gerek miş... bunlar gelip geçiciymişşş.. sabretmem lazım mış... beni benden alacaklarmışşş.. bıraktım kendimi boşluga. içimdeki boşluklarla [1] olsun diye.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |