şizoren hastalarının soyalleşmesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
bedia
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Konu: şizoren hastalarının soyalleşmesiGönderim Zamanı: 06.Temmuz.2010 Saat 02:45 |
|
ben im kardeşim 19 yıdır şizoren hastası. yıllardır hem kardeşimin teavisi hemde aile bireylerinin hastalığı anlayamamaları ve kabullenmeyişlerile mücadelle veriyorm. tedavimiz doktorların ve ilaçların yardımıyla çok başarılı. denizlide oturuyoruz. maalesefki ne bir derneğimiz nede hastaların faalyet gösterebileceği mekanlarımız var.ayrıca hastaların ve hasta yakınlarının terapi görmesi taraftarıyım ama buda maalesef ilimizde mümkün değil. elimden geldiğince kardeşimle zaman geçirip sosyal ortamlara giriyorum ama yeterli değil.kendimi yalnız hissediyorum hasta yakınlarıylada tanışmak istiyorum.kardeşimle çok güzel diyoloğumuz var onu çok seviyorum. ben onun sayesinde dünyaya farklı yönlerden bakmayı öğrendim.sevgiler BEDİA SEYREK
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |